CK Ikke-kategoriseret Bræk i i firmaet – nu er det tid til en indbrudsalarm

Bræk i i firmaet – nu er det tid til en indbrudsalarm

For to uger siden da mig og min familie kom hjem fra et par dage i vores kolonihavehus opdagede vi at der havde været indbrudsrøveri i vores ejendom. Røverne havde indvendt alle vore ting og taget vor smykker, TV og Ipads og tre Mac computere. Det er langt fra første gang at det er forekommet men hver evig eneste gang er det lige væmmeligt. Sidste gang det fandt sted havde tyveknægtene ikke rodet i huset men bare taget vor lamper og vor ene kogle i kontoret. Men dette indbrudsrøveri fremstod virkelig mindre forudbestilt og det varede flere dage at få opgjort tabene. Røverne havde bare tømt samtlige skuffer og skabe ud på gulvet, ja endda bryggerset havde røverne været.

Da vi erhvervede vores rækkehus for to år siden var der nemlig allerede indplaceret alarmer samt trådløs alarm hvilket vi naturligvis lod blive. Dog lader det ikke til at det virker særlig godt. Desårsag har vi bestemt os for at erhverve et par spritnye tyverialarm. Min storesøster har anbefalet en variant men vi tænker nu alligevel at høre vores naboer hvilken slags alarmsystemer de benytter. Vores forsikringsselskab har foreslået at vi får bolte på alle vinduer og døre så det bliver mere udfordrende for indbrudstyvene at finde en udgang. Min hustru og jeg er overhovedet ikke begejstret for ideen om at vi i princippet skal være låst inde sammen med tyveknægtene hvis de laver røveri imens familien sover.

Vi har virkelig behov for en alarm der er koblet til vor mobiler. På denne måde kan vi nemt se om der er ubudne gæster imens familien er på weekend eller i vores sommerhus. Det er også godt at man kan se hvis alarmen er startet sådanne at man kan ringe til naboerne, sådanne at de kan få kontakt til politiet. Det er desuden vigtigt at det er en tyverialarm som vor børn uden besvær kan navigere. De kommer trods alt hjem fra SFO en halv time inden min kone og jeg kommer hjem fra arbejde. Alarmen skal derfor være let at anvende men dertil skal den desuden også være meget bedre end vores forgående. Det der er vigtigst er at min kone og jeg snarrest muligt hitter en bedre løsning sådan at vi slipper for den ubehagelige følelse når man kommer hjem til en smadret dør og et rodet bo.