CK Ikke-kategoriseret Indbrud i huset – nu er det på tide med en indbrudsalarm

Indbrud i huset – nu er det på tide med en indbrudsalarm

I sidste weekend da min familie og jeg kom glade hjem fra et par dejlige dage i vores sommerhus opdagede vi at der havde været indbrudstyveri i vores bolig. Ransmændene havde været alle vore ting og taget familiens penge, designermøbler og Ipads og tre Mac computere. Det er ikke første gang at det har fundet sted men hver enkelt gang er det frygteligt. Forrige gang det skete havde indbrudstyvene ikke gennemsøgt huset men blot rapset vor PH lamper og vor ene kogle i kontoret. Det her røveri var langt mindre forberedt og det tog os en hel dag at få opgjort skaderne. De havde bare udtømt samtlige skabe ud på parketgulvet, ja selv køkkenet havde indbrudstyvene rodet i.

Den gang vi købte vores rækkehus for et par år siden var der allerede af de tidligere ejere indsat Simkort alarm hvilket vi naturligvis lod være. Men det lader ikke til at det fungerer særlig godt. pga. det har jeg bestemt mig for at investere nogle spritnye gsm alarm. Min far har anbefalet en type men min hustru og jeg tænker nu alligevel at spørge vor naboer hvilken slags alarmsystemer de benytter. Vor forsikringsselskab har foreslået at vi laver låse på alle døre og vinduer så det bliver mere udfordrende for røverne at sikre sig en vej ud. Min kone og jeg er overhovedet ikke glad for ideen om at vi og børnene faktisk skal være låst inde i selskab med røverne i tilfældet af at de begår indbrud mens vi snorksover.

Familien har virkelige brug for en alarm der er tilknyttet vores mobiler. På denne måde er vi i stand til at se om der er selvbudne besøgende hvis vi og børnene er på weekend eller i sommerhus. Det er ligeledes super godt at man kan se om alarmen er startet sådanne at man kan få fat i naboerne, sådanne at de kan kontakte ordensmagten. Det er desuden af høj vigtighed at vi investerer i en tyverialarm som vores tre børn uden problemer kan navigere. Rollingerne kommer trods alt hjem fra SFO en time før min hustru og jeg kører hjem fra arbejde. Alarmen grundet dette være let at slå til og fra men dertil skal den desuden også være langt bedre end vor forgående. Det mest vigtigste er at vi snarrest muligt hitter en holdbar løsning således at vi slipper for den uhyggelige følelse når vi kommer tilbage til smadrede ruder og et gennemsøgt hjem.