CK Ikke-kategoriseret Tænker på at outsource vores nye app

Tænker på at outsource vores nye app

Firmaet, jeg arbejder for, har yderst travlt, for vores niche er app udvikling inden for alle områder, og det er yderst omsværmet i øjeblikket. Af denne grund savner vi nogle eksterne arbejdskrafter, som bør kunne støtte teamet. Jeg nærlæste i weekenden om app udvikler ios, og det vil kunne være en aflastning for vores arbejdstryk. Men vi har vores egen homepage i Drupal, så på hjemmesideområdet er vi – thank God – helgarderet, eftersom Drupal er et vældigt funktionelt tool, plus at Drupal på samme tid er en særdeles omkostningslav løsning, eftersom Drupal-produktet er et såkaldt open source system. Dette system er ligeledes hele tiden helt updated, og vi har mulighed for at vælge akkurat de CMS-moduler, der er passende for jobbets funktionalitetsbehov.

Nu må jeg hellere komme igen tilbage til outsourcing, som jeg egentlig ville fortælle om. Når det gælder de utallige produktløsninger, som vi bør finde frem til, er der tit et behov for betydelige mængder html arbejde. Og her ville sikker outsourcing til Indien eller Kina være optimalt. Arbejderne er vældig dygtige i Kina og øvrige Asien og lægger vægt på IT, blandt meget andet, og vi kan nu få vores egen fuldtidsudvikler og dertil projektledelse her i landet. Dette betyder meget, på grund af hvis firmaet har projekter kørende m. konstant udvikling af nyt, bør outsourcing til Kina eller et andet land være optimal, når arbejdsbyrden er betydeligst.

Selvfølgelig må jeg ikke brokke mig over, at der er lynende travlt grundet vores effektive app udvikling i øjeblikket. Perioden er så meget taknemmelig, da en lang række differentierede brancher er hooked på at få designet en app til mobilen. Dette faktisk er altmuligt lige fra mange serviceområder, webshops, nyhedstjenester eller eksempelvis vejrudsigter. Da det er særdeles eftertragtet, da vi benytter telefon & iPaden i så bredt omfang, hvorfor det skal være overkommeligt at få adgang til de varierende businesses eller services af forskellig slags.